Gatorade Center Aitio

Järjestä onnistuneet yritys- ja yksityistilaisuudet TSVV Oy:n tyylikkäässä aitiossa Gatorade Centerillä

Turun Seudun Vuokravälitys Oy:n aitio Gatorade Centerillä Turussa tarjoaa näyttävät puitteet niin yrityksen edustustilaisuuksiin kuin kaveriporukan illanistujaisiin. Järjestä asiakkaillesi unohtumaton urheiluelämys, palkitse tiimisi parhaat onnistujat tai nauti huipputason kisakatsomosta kavereidesi kanssa – ja kannusta TPS voittoon!

Edustava aitiomme vastaa kaikkiin tarpeisiisi

Tyylikkäästi remontoidusta aitiostamme löytyy kaikki tarpeellinen onnistuneeseen iltaan: 9 +3 istumapaikkaa, jääkaappi, kahvinkeitin,mikroaaltouuni astiat ja lasit sekä oma WC. Tilaan saa viedä omia juotavia ja syötäviä, minkä lisäksi aitiotarjoiluja voi tilata Turkuhallin Palvelulta. Illan voi myös aloittaa syömällä Gatorade Centerin ravintoloissa ja siirtymällä sitten aition tiloihin nauttimaan.

Aitio sijaitsee lähes keskellä hallia, hieman kallistuen TPS:n hyökkäyspäätyyn. Tämä tarjoaa erinomaisen näkyvyyden koko kentälle sekä erityisesti TPS:n hyökkäyksiin 1. ja 3. erässä.

Dinner & Show

Kauttamme on varattavissa myös Dinner & Show -paketti johon sisältyy 3 ruokalajin illallinen ennen ottelua paikallisessa aasialaistyylisessä Maku Turku-ravintolassa sekä kuljetus ravintolasta Gatorade Centerille.

Varaa aitio ajoissa!

02 2505 861
0400 570098
tsvv@tsvv.fi

Gatorade Center

Tulevat tapahtumat

PVM                        Tapahtuma                                                Vuokra
 
19.-22.9.2019         Agilityn MM-Kisat                                       300€
 
 
5.12.2019               Hector & His Power Band – konsertti      700€
 
 
Vuokraan lisätään voimassa oleva arvonlisävero (24%). 
Tapahtumaliput ostettava erikseen.