Kiinteistö Oy Inkilän Emäntä

(Meijeritie 4)

Vuokra-asuntoja Paimion ydinkeskustassa | Paimio

Kiinteistö Oy Inkilän Emäntä on valmistunut 1970-luvun puolessa välissä. Yhtiö sijaitsee rauhallisella paikalla Paimion ydinkeskustassa, jossa palvelut ovat lähellä.

Taloyhtiön yleisiä tiloja ovat: sauna, häkkivarasto ja ulkoiluvälinevarasto. Kaikkien huoneistojen kylpyhuoneesta löytyy pesukoneliitäntä omalle pesukoneelle. Taloyhtiön pihalta löytyy P-alue, josta isännöitsijätoimiston kautta on vuokrattavissa niin sähkötolppa- kuin katospaikkojakin. Asunnot ovat antenni-TV-talouksia. Ajomatka Turun keskustaan uutta moottoritietä pitkin vie ainoastaan n. 15 min. 

Vuokra-asunnot

  • 5 kpl 1 h+k+p 36,5m²
  • 1 kpl 2 h+k+2*vh 58 m2
  • 7 kpl 2 h+k+p 58,5 m 2
  • 6 kpl 3 h+k+p 78,5 m2

Meijeritie 4 tarjoaa edullista ja viihtyisää asumista hyvässä yhtiössä. Asuminen on parhaimmillaan todella vakaata ja pitkäaikaista.

Huoneistojen vuokrasopimukset tehdään toistaiseksi jatkuvina mutta 1 vuoden minimiajalla (sopimusakko alle 1v sopimuksesta). Vesimaksu on 20€/hlö/kk ja sähkömaksu 0,65€/m²/kk. Vuokravakuus on 2kk vuokraa vastaava summa. Tupakointi on kielletty sisätiloissa ja lemmikeistä neuvotellaan erikseen.

Turun Seudun Vuokravälitys vastaa koko Kiinteistö Oy Inkilän Emännän osakekannan vuokrauksesta, joten ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja yhtiöstä. 

Täyttämällä asunnonhakulomakkeen voit ilmaista kiinnostuksen taloyhtiön vuokra-asuntoihin ja olemme sinuun yhteydessä kun talosta on asunto vapautumassa, kiitos!

Sähköinen asunnonhakulomake »

Ota yhteyttä ja kysy lisää »