Linnankatu 57

Erittäin hyväkuntoisia vuokra-asuntoja yksiöistä neliöihin Turun Kakolanrinteessä | Turku

Turun Seudun Vuokravälitys tarjoaa erittäin hyväkuntoisia ja täysin peruskorjattuja huoneistoja vuokralle Turun Kakolanrinteessä, viihtyisässä puistomiljöössä. Kävelymatkaa Turun kauppatorille on noin 15 minuuttia ja Aurajoen rantaan muutama askel. Hyvät joukkoliikenneyhteydet. Talo on yli 100v vanha ja se toimi alunperin Kakolan työnteijöiden asuntolana.

Huoneistoissa on käytetty materiaaleina tammiparkettia tai tammilaminaattia ja kaikki seinä- ja kattopinnat on maalattu. Kylpyhuone- sekä keittiökalusteet ja kodinkoneet on uusittu. TV-verkko on antennitalous ja jokaiseen huoneistoon kuuluu myös häkkivarastotila.

Taloyhtiö on täysin peruskorjattu (ilmanvaihto, vesi, viemäri, sähkö, antenni, ikkunat, ovet, julkisivu ym.). Taloyhtiö kuuluu kaukolämpöverkkoon, eli vuokranantaja vastaa lämmityskustannuksista. Taloyhtiössä on täysin uusittu saunaosasto, joka vuokralaisten käytössä maksua vastaan. Taloyhtiössä on myös muutama autopaikka vuokrattavana.

Vuokrasopimus tehdään 1 vuoden määräaikaisena sopimuksena, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, eikä vuokravakuutta peritä vuokralaiselta. Huoneistoissa ei saa tupakoida sisällä eikä pitää lemmikkieläimiä. Asunnonhakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Turun Seudun Vuokravälitys vastaa koko taloyhtiön osakekannan vuokrauksesta.

Linnankatu vuokra-asunto