Kristiinankatu 2 b

Asumismukavuus huipussaan loistavalla sijainnilla | Turku

Turun Seudun Vuokravälitys tarjoaa erittäin hyväkuntoisia ja täysin peruskorjattuja huoneistoja vuokralle Turun ydinkeskustassa vanhassa arvokiinteistössä. Kävelymatkaa Turun kauppatorille on noin 5 minuuttia ja Aurajoen rantaan muutama askel. Hyvät joukkoliikenneyhteydet. Talo on yli 100v vanha ja se toimi alunperin Suomen Pankin konttorina.

Huoneistoissa on käytetty materiaaleina tammiparkettia tai tammilaminaattia ja kaikki seinä- ja kattopinnat on maalattu. Kylpyhuone- sekä keittiökalusteet ja kodinkoneet on uusittu. TV-verkko on antennitalous ja jokaiseen huoneistoon kuuluu myös häkkivarastotila.

Taloyhtiö on täysin peruskorjattu (ilmanvaihto, vesi, viemäri, sähkö, antenni, ikkunat, ovet, julkisivu ym.). Taloyhtiö kuuluu kaukolämpöverkkoon, eli vuokranantaja vastaa lämmityskustannuksista. 

Vuokrasopimus tehdään 1 vuoden määräaikaisena sopimuksena, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, eikä vuokravakuutta peritä vuokralaiselta. Huoneistoissa ei saa tupakoida sisällä eikä pitää lemmikkieläimiä. Asunnonhakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Kristiinankatu 2