Kristiinankatu 2 b

Vuokra-asuntoja ja toimistoja yksiöstä neliöön, historiallisessa arvokiinteistössä Turun keskustassa | Turku

Yli 100 vuotta vanhassa Suomen Pankin arvokiinteistössä on vuokrattavana 10 kpl huoneistoja, koot vaihdellen yksiöistä neliöön. Osa huoneistoista vuokrataan asuin- ja osa toimistokäyttöön. Taloyhtiö on täysin peruskorjattu (ilmanvaihto, vesi, viemäri, sähkö, antenni, ikkunat, ovet, julkisivu ym.). Taloyhtiö kuuluu kaukolämpöverkkoon, eli vuokranantaja vastaa lämmityskustannuksista. 

Huoneistoissa on käytetty materiaaleina tammiparkettia tai tammilaminaattia ja kaikki seinä- ja kattopinnat on maalattu. Kylpyhuone- sekä keittiökalusteet ja kodinkoneet on uusittu. Huoneistossa on lisäksi normaalia korkeampi huonekorkeus. Taloyhtiössä on huoneistokohtaiset varastot, sauna, pesutupa, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto.

Kohteet ovat harvinaislaatuisia huoneistoja Turun ydinkeskustassa ja ne vapautuvat erittäin harvoin.

Vuokrasopimus tehdään 1 vuoden määräaikaisena sopimuksena, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, eikä vuokravakuutta peritä vuokralaiselta. Huoneistoissa ei saa tupakoida sisällä eikä pitää lemmikkieläimiä. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Turun Seudun Vuokravälitys vastaa koko kiinteistön huoneistojen vuokrauksesta.

Täyttämällä asunnonhakulomakkeen tai toimitilanhakulomakkeen voi ilmaista kiinnostuksen taloyhtiön vuokra-asuntoihin ja olemme yhteydessä kun talosta on asunto vapautumassa, kiitos!

Sähköinen asunnonhakulomake »

Ota yhteyttä ja kysy lisää »