Kiinteistö Oy Kupittaan Puuseppä

(Vanha Littoistentie 14)

Asumismukavuus huipussaan loistavalla sijainnilla | Turku

Kalevantien alkuun rakentui 1.8.2018 7. kerroksinen uudiskohde. Sijainti on erittäin keskeinen korkeakouluihin nähden (Yliopisto, Kauppakorkeakoulu ja Lääketieteellinen n. 1km päässä) ja keskustaankin on vain hieman yli 2km matka. Bussiyhteydet ovat hyvät ja kaikki palvelut ovat lähellä. Talo on liitetty kaukolämpöverkkoon.

Huoneistojen pintamateriaalit: lattiat laminaattia Upofloor Tammi Ambient (Huom! Luonnollisen puun värinen, kuvissa toisenlainen lattia), seinät tasoitettu ja maalattu (maalarinvalkoinen) ja kattossa valkoinen ruiskutasoite. Keittiöiden varustelu: Rosenlewin kodinkoneet: keraaminen liesitaso, liesikupu (aktiivihiilisuodatin), erillisuuni, astianpesukone, tilavaraus mikroaaltouunille ja jääkaappi-pakastin. Välitilassa valkoinen lasi, kaapistot valkoiset sekä mattapintaiset ja työtaso tummanharmaata laminaattia. Kylpyhuoneiden varustelu: suihku, varaus pyykinpesukoneelle ja pesukoneen päälle asennettavalle kondensoivalle kuivausrummulle, allaskaappi, peilikaappi, osassa asunnoista pyykkikaappi ja kaakelointi. Lattia mustaa, seinät matta valkoista ja seinien tehosteet harmaata laattaa. Taloyhtiössä on varastotilat, sauna ja ulkoiluvälinevarasto. Huoneistossa on lattialämmitys. Huoneistojen alkovien maksimi syvyys on 100cm. Taloyhtiössä on kiinteistölaajakaista ja perusnopeus sisältyy huoneiston vuokraan (10M, DNA).

Huoneistojen vuokrasopimukset tehdään toistaiseksi jatkuvina mutta 1 vuoden minimiajalla (sopimusakko alle 1v sopimuksesta). Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan (20€/h/kk ennakko, tasaus kerran vuodessa) ja sähköstä asukkaat tekevät oman sähkösopimuksen. Vuokravakuus on 2kk vuokraa vastaava summa. Tupakointi on kielletty sisätiloissa ja lemmikeistä neuvotellaan erikseen (alustavasti pienet lemmikit mahdollisia). Taloyhtiön yhteyteen rakennetaan parkkihalli josta on vuokrattavissa autopaikkoja (50€/kk asukkaalle ja 70€/kk talon ulkopuoliselle) sekä pihapaikkoja (30€/kk asukkaalle ja 40€/kk talon ulkopuoliselle). Vuokrat korotetaan kerran vuodessa.

Huom! Virtuaalisesittelystä voit katsoa myös videon klikkaamalla sinistä palloa kohteen eteisessä.

 

Kupittaan Puuseppä