Kiinteistö Oy Barkerinmäki

(Verkakatu 2)

Viihtyisät vuokra-asunnot Littoisissa | Kaarina

Kiinteistö Oy Barkerinmäki on vuonna 1977 valmistunut kerrostalo, joka sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä Littoisten asuinalueella. Palvelut (kauppa, päiväkoti, bussipysäkki) löytyvät läheltä ja samalla ympäristö on keskusta-asumista luonnonläheisempi.

Taloyhtiön yleisiä tiloja ovat sauna, pesutupa, kuivaushuone, varastotilat ja ulkoiluvälinevarasto. Kaikkien huoneistojen kylpyhuoneesta löytyy pesukoneliitäntä omalle pesukoneelle. Asunnot ovat antenni-TV-talouksia. Taloyhtiön päädystä löytyy erillinen Parkki-alue, josta sähkötolppapaikka tulee vuokrata erikseen, mikäli taloudesta löytyy auto.

Huoneistot ovat peruskunnoltaan hyviä (remontoidaan tarpeen mukaan). Lemmikkieläimet neuvotellaan tapauskohtaisesti. Yhtiön vuokrausehdot ovat hyvin joustavat, sillä vuokravakuutta ei peritä ollenkaan ja vuokrasopimus tehdään toistaiseksi jatkuvana ilman sopimussakkojärjestelyä. Vesimaksu on 20€/hlö/kk ja sähkömaksu 0,55€/m²/kk. Autopaikka tulee aina huoneiston vuokrauksen yhteydessä mukaan kun taloudessa on auto (sähkötolppapaikka 16€/kk). Asuminen on parhaimmillaan todella vakaata ja pitkäaikaista, joten tarjolla on hyvin edullista ja viihtyisää asumista hyvässä yhtiössä!

Turun Seudun Vuokravälitys vastaa koko Kiinteistö Oy Barkerinmäen osakekannan vuokrauksesta, joten ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja yhtiöstä. Jokaisesta vapautuvasta asunnosta tehdään erillinen asuntoilmoitus Oikotielle sekä kotisivuillemme.

verkakatu bakerinmäki