As Oy Kiinanmylly

(Vähä Hämeenkatu 1)

Asumismukavuus huipussaan loistavalla sijainnilla | Turku

Vähä Hämeenkadun ja Kiinanmyllynkadun kulmaan on rakennettu 8. kerroksinen uudiskohde 1.3.2016. Kaikki asunnot ovat viilennettyjä, pintamateriaaleiltaan erittäin kestäviä ja korkealaatuisia, sekä pohjaratkaisuiltaan äärimmäisen toimivia. Kohde sijaitsee TYKS:iä vastapäätä ja lähistöllä on myös Turun Yliopisto, Turun Kauppakorkeakoulu sekä Turun Ammattikorkeakoulun toimipisteitä. Taloyhtiön rakennutti ja omistaa useampi turkulainen säätiö ja vuokratuotot ohjataan suoraan hyödyttämään Turun Yliopistossa ja Turun Yliopistollisessa Keskussairaalassa tehtävää tieteellistä tutkimustyötä. 

Huoneistojen pintamateriaalit: lattiat himmeälakattua tammiparkettia, seinät tasoitettu ja maalattu (maalarinvalkoinen) ja katto ruiskutasoite. Keittiöiden varustelu: induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Kylpyhuoneiden varustelu: suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, allaskaappi, peilikaappi, pyykkikomero ja kaakelointi. Taloyhtiössä on varastotilat, sauna, pesutupa, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto.

Huoneistojen vuokrasopimukset tehdään toistaiseksi jatkuvina mutta 1 vuoden minimiajalla (sopimusakko alle 1v sopimuksesta). Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan (20€/h/kk ennakko, tasaus kerran vuodessa) ja sähköstä asukkaat tekevät oman sähkösopimuksen. Vuokravakuus on 2kk vuokraa vastaava summa. Tupakointi on kielletty sisätiloissa ja lemmikeistä neuvotellaan erikseen (alustavasti pienet lemmikit mahdollisia). Taloyhtiön alapuolelle rakennetaan parkkihalli josta on vuokrattavissa autopaikkoja (62€/kk asukkaille, 92€/kk talon ulkopuolisille). Lisäksi vuokrattavana pihapaikkoja (4kpl) 51€/kk ja tallipaikkoja (4kpl yhtenäisestä tallista). Parkkihallissa on myös peräkkäisiä ns. perheautopaikkoja vuokrattavana (2 paikkaa 92€/kk asukkaille ja 138€/kk talon ulkopuolisille). Vuokraan sisältyy Telian kiinteistölaajakaista 10Mbit. Vuokrat korotetaan kerran vuodessa.

Turun Seudun Vuokravälitys vuokraa taloyhtiön koko A-porrasta (69kpl asuntoa).