Turun Seudun Vuokravälitys Oy

Asiantuntevaa asuntovuokravälitystä ja toimitilavuokravälitystä jo vuodesta 1994

Elettiin vuoden 1994 kevättä, kun eräänä aurinkoisena päivänä Jouko Reijonen mietiskeli, että mitä sitä tulevaisuudessaan tekisi. Heräsi ajatus, että Turkuun tarvittaisiin hyvä vuokravälitysyritys, joka voisi palvella niin vuokranantajia kuin vuokralaisiakin parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämän jälkeen tehtiin vähän markkinatutkimusta ja kenttätyötä tilanteen kartoittamiseksi. Sitten ajatus vietiin käytännön tasolle: Turun keskustasta vuokrattiin liike-tila, käytettyjen kalusteiden myyntipisteestä haettiin toimistokalusteet, puhelinlinja avattiin ja lopulta alettiin töihin.

Ensimmäiset ajat olivat hieman hämmentäviä: toimeksiantoja ei ollut vielä tullut eikä ensimmäisille asunnonhakijoille ollut tarjota asuntoa. Pikkuhiljaa siinä sitten aktiivisella markkinoinnilla ja kovalla työllä alkoi asiakasrekisteriin kertyä uusia tyytyväisiä asiakkaita.

Kasvu tuhansien tyytyväisten asiakkaiden yritykseksi

Aluksi toiminta keskittyi pelkästään vuokra-asuntojen vuokraamiseen, mutta jo ennen pitkää toiminta laajennettiin koskemaan myös toimitiloja.

Vuosi 2004

Toiminnan kasvaessa tarvittiin isommat ja toimivammat liiketilat, minkä seurauksena toimitilat siirrettiin Hämeenkadulle, siihen aivan yliopiston ja korkeakoulujen läheisyyteen.

Se oli hyvä ratkaisu. Asuntojen kysyntä kasvoi, kun olimme siinä korkeakouluopiskelijoiden kotimatkan varrella ja heitä alkoikin asioida sankoin joukoin toimistollamme.

Vuosi 2012

Jere Reijonen oli päässyt jo miehen ikään ja astui remmiin palvelemaan asiakkaitamme.

Vuosi 2014

Nyt sitten ollemme sillä tiellä ja teemme töitä ja palvelemme asiakkaitamme paikallisena perheyhtiönä jo toisessa polvessa. Rekisterissämme on tänä päivänä jo yli 5000 tyytyväistä asiakasta, joista useimpien kanssa yhteistyö on jatkunut yli 15 vuotta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat!

vanha toimisto historia
Vanha toimisto Käsityöläiskatu 1:ssä.
Uusi toimisto Hämeenkatu
uusi toimisto Hämeenkatu
Uusi toimisto Hämeenkatu 14:sta.