Old Mill, Ruukinkatu 4 Toimistohotelli

Vuokraa toimistohuone keskustan läheisyydestä | Turku

TUNNELMALLISIA  TOIMISTOJA JOUSTAVIN EHDOIN

TEHOKAS SIJAINTI TURUN KESKUSTAN HÄIRINÄN ULKOPUOLELLA.

TYÖSKENTELE VANHAN KERAMIIKKATEHTAAN UUDISTETUISSA TILOISSA KUPITTAALLA LUKUISTEN MUIDEN YRITYSTEN , TURKU SCIENCE PARKIN JA TURUN YLIOPISTON LÄHEISYYDESSÄ .OLD MILLIN- KIINTEISTÖSSÄ ON ERINOMAINEN IT-INFRASTRUKTUURI, AVARAT YLEISET TILAT SEKÄ MONIPUOLINEN LOUNASRAVINTOLA.

KUPITTAALTA ON HYVÄT BUSSIYHTEYDET TURUN KESKUSTAAN JA VAIN NOIN MUUTAMAN SADAN METRIN PÄÄSSÄ KULKEVA JUNA-ASEMA TAKAAVAT LOISTAVAT KULKUYHTEYDET MYÖS HELSINGIN SUUNTAAN. PIHALTA PARKKIPAIKKOJA, ETÄISYYS KAUPPATORILTA NOIN. 2,5 KM.

Vuokrattavana toimistohuoneita (15-39m²) toimistohotellista arvokkaasta kiinteistöstä keskustan läheisyydessä. Kiinteistössä on kaikki modernit palvelut auditoriota ja lounasravintolaa myöten ja lisäksi kattava IT-infrastruktuuri. Tilat ovat moderneja ja huippukuntoisia. Tilojen yhteydessä on lisäksi neuvotteluhuone, keittiö, sosiaalitilat ja vessat. Huoneet vuokrataan kalustettuina ja ne siivotaan kiinteistön puolesta. Vuokrat alkaen 619€/kk. Tilan vuokraan sisältyy kaikki palvelut ja kustannukset.

Autopaikka vuokrattavissa pihalta 45€/kk+ALV24%.

Vuokraaminen

Vuokrasopimus määräaikainen 2kk-2v.

Huom. Tiedustele tämän hetken vapaat toimistotilat!

Old Mill Ruukinkatu toimistohotelli