Asunto Oy Turun Aino

(Suntiontie 3)

Loistavat kulkuyhteydet ja korkeakoulut vieressä | Turku

Suntiontielle on rakennettu 6. kerroksinen uudiskohde 1.7.2017. Sijainti on erittäin keskeinen korkeakouluihin nähden (Yliopisto, Kauppakorkeakoulu ja Lääketieteellinen alle 1km päässä) ja keskustaankin on alle 2km matka. Bussiyhteydet ovat hyvät ja kaikki palvelut ovat lähellä. Talo on liitetty kaukolämpöverkkoon. Taloyhtiössä on myös kiinteistölaajakaista jonka perusnopeus sisältyy vuokraan.

Huoneistojen pintamateriaalit: lattiat vaaleaa puukuvioista laminaattia, seinät tasoitettu ja maalattu (valkoinen) ja kattossa valkoinen ruiskutasoite. Keittiöiden varustelu: keraaminen lattialiesi, liesituuletin, astianpesukone, tilavaraus mikroaaltouunille, jääkaappi ja pakastin. Keittiön kalustoväleihin asennetaan lasi. Kodinkoneet ovat Gramin mallistoa. Kylpyhuoneiden varustelu: suihku, suihkuseinä, varaus pyykinpesukoneelle ja pesukoneen päälle asennettavalle kuivausrummulle, peilikaappi ja kaakelointi. Taloyhtiössä on varastotilat, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto. Huoneistossa on vesikiertoinen patterilämmitys.

Huoneistojen vuokrasopimukset tehdään toistaiseksi jatkuvina mutta 1 vuoden minimiajalla (sopimusakko alle 1v sopimuksesta). Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan (20€/h/kk ennakko, tasaus kerran vuodessa) ja sähköstä asukkaat tekevät oman sähkösopimuksen. Vuokravakuus on 2kk vuokraa vastaava summa. Tupakointi on kielletty sisätiloissa ja lemmikeistä neuvotellaan erikseen (alustavasti pienet lemmikit mahdollisia). Taloyhtiön yhteyteen rakennetaan parkkihalli josta on vuokrattavissa autopaikkoja (28kpl) 50€/kk asukkaalle ja 90€/kk talon ulkopuoliselle käyttäjälle. Vuokrat korotetaan kerran vuodessa.

Täyttämällä asunnonhakulomakkeen voit hakea taloyhtiön asuntoihin ja olemme yhteydessä kun lomake on käsitelty.

Sähköinen asunnonhakulomake »

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

 Huom! Virtuaalisesittelystä voit katsoa myös videon klikkaamalla sinistä palloa kohteen eteisessä.