Vuokraa upea aitio Gatorade Centerillä!

Järjestä onnistuneet yritys- ja yksityistilaisuudet TSVV Oy:n tyylikkäässä aitiossa Gatorade Centerillä

Turun Seudun Vuokravälitys Oy:n aitio Gatorade Centerillä Turussa tarjoaa näyttävät puitteet niin yrityksen edustustilaisuuksiin kuin kaveriporukan illanistujaisiin. Järjestä asiakkaillesi unohtumaton urheiluelämys, palkitse tiimisi parhaat onnistujat tai nauti huipputason kisakatsomosta kavereidesi kanssa – ja kannusta TPS voittoon!

Edustava aitiomme vastaa kaikkiin tarpeisiisi

Vuonna 2014 remontoidusta aitiostamme löytyy kaikki tarpeellinen onnistuneeseen iltaan: 9 +1 istumapaikkaa, jääkaappi ja kahvinkeitin, astiat ja lasit sekä oma WC. Tilaan saa viedä omia juotavia ja syötäviä, minkä lisäksi aitiotarjoiluja voi tilata Turkuhallin Palvelulta. Illan voi myös aloittaa syömällä Gatorade Centerin ravintoloissa ja siirtymällä sitten aition tiloihin nauttimaan. TPS:n peleissä aition vuokraan kuuluvat myös otteluliput!

Aitio sijaitsee lähes keskellä hallia, hieman kallistuen TPS:n hyökkäyspäätyyn. Tämä tarjoaa erinomaisen näkyvyyden koko kentälle sekä erityisesti TPS:n hyökkäyksiin 1. ja 3. erässä. 

Varaa aitio ajoissa!

LA 6.5.2017 Gatorade Fight Night

Vuokra 700€ (+ alv 24%). Tapahtumaliput ostettava erikseen (29€/lippu), saatavilla vaikka tapahtuma olisi loppuunmyyty.

Eva Wahlström (19–0–1) saa vastaansa ammattinyrkkeilyillassa yhdysvaltalaisen Melissa St. Vilin. "Little Miss Tyson" -lisänimellä tunnetun nyrkkeilijän ottelutilasto käsittää yhdeksän voittoa, kaksi tappiota ja kolme ratkaisematonta. Edis Tatli puolustaa kevyen sarjan euroopanmestaruuttaan belgialaista Francesco Pateraa vastaan, Räsäsen vastustaja sekä illan muut ottelijat ilmoitetaan myöhemmin.

LA 27.5.2017 NFC 2 Fight Night

500€ (+ alv 24%). Tapahtumaliput ostettava erikseen (22,50€/lippu), saatavilla vaikka tapahtuma olisi loppuunmyyty.

NFC 2:n kotikulmauksessa nähdään suomalaisia ammattilaisottelijoita ja tapahtumalla on vahva turkulainen leima. Turun oman kylän poikia ja tulevia vapaaottelutähtiä nähdään tapahtumassa useita. Ottelijat julkistetaan lähiaikoina.Otteluillassa nähdään yhdeksän äärimmäisen kovatasoista ammattilaisottelua. Näistä kahdeksan on ammattilaisvapaaottelua, jonka lisäksi tapahtumassa nähdään yksi pystyottelu.

Varaukset ja tiedustelut

02 2505 861
0400 570098